Редактор: e-mail: Кадър бТВКак ще се развият нещата сега, това което може

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВКак ще се развият нещата сега, това което може
Коментари Харесай

Проф. Кунчев: Спадът на заболелите се дължи на това, че идва лято, не на мерките

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Как ще се развият нещата в този момент, това което може да се каже е, че идва по този начин нареченият сезонен резултат. Това е главно разбиране в епидемиологията и за такива заболявания от вида на коронавирусните и простудни болести, сезонният грип също. Тоест, спадът на заболелите се дължи на това, че идва лято, по този начин беше и предходното. По никакъв метод не се дължи на ограничения.

Това съобщи проф. Огнян Кунчев от Института по математика и информатика на Българска академия на науките в утринния блок на бТВ.

В Индия е друго, тъй като там прекалиха. Значи, те се събраха стотици милиони на едно място да си честват празника. Дори и през лятото, в случай че се съберат и се наблъскат децата на учебно заведение, отново се усилват случаите. Разбирате, този непосредствен контакт още ще го вдигне. Това от Индиа не може да се придвижи при нас, защото ние поддържаме естествен метод на живот, имайте поради, че предишното лято при нас беше също нетипично. Дойдоха български имигранти, които работят чужбина и те подвигнаха случаите. Ние бяхме парадоксална страна, през лятото имахме повече случаи, в сравнение с имахме през март и април май. Това е резултатът от ексцентрично държание. При 50 0000 имунизации дневно, ще реализираме групов имунитет през октомври. Тогава 60 % ще са имунизираните. Хората би трябвало бързо да се имунизират през лятото, тъй като през септември кривата се подвига, или, който е решил да боледува, да го направи през лятото, добави проф. Огнян Кунчев.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР